Forbliv top-of-mind med en uforglemmelig smagsoplevelse

Dyk ned i vores farverige univers, og styrk dit kundeengagement med en lille firkantet fristelse, der har masser af pondus.

Oplev, hvorfor vi siger, at Wally and Whiz er noget for sig

Nogle gange skal man bare have lov at prøve selv. Bestil en vareprøve af Wally and Whiz til din virksomhed i dag.

Få en vareprøve

LØFT DIN KUNDEOPLEVELSE

ØG DIN KUNDELOYALITET

PERSONALISÉR DIN BRANDAKTIVERING

SKRÆDDERSY DIN LØSNING

FÅ EN STRATEGISK SAMARBEJDSPARTNER

Skil dig ud fra mængden med en uimodståelig indpakning

 

1. Du får en strategisk sparringspartner

Vi udvikler en indpakning med blikfang. Der er mulighed for at skræddersy cubes, flowpacks og gaveæsker med jeres logo, brandfarver og budskab på.


2. Du får en uovertruffen vingummi

Vores vingummi består altid af to komplementære smage, som giver en unik smagsoplevelse. Og med 9 standard smagsvarianter at vælge mellem har vi vitterligt noget for enhver smag.

Hvordan har andre skræddersyet deres løsning med Wally and Whiz?

Royal Unibrew

En kampagne for den ikoniske Faxe Kondi kræver noget særligt. I smagslaboratoriet frembragte vi den klassiske Faxe Kondi-smag
— det blev til Faxe Kandi.

Kragerup Gods

Kragerup Gods skaber skønne minder for deres gæster. Det inkluderer i dag en delikat og elegant flowpack, der ligger på gæsternes værelser og bruges i deres konferencelokaler.

Den lokale Nybolig

Det er en stor beslutning at købe eller sælge en bolig. Det ville den lokale Nybolig gerne påskønne, og derfor udarbejdede vi en gaveæske med sleeve som en personlig tak til både køber og sælger.

Mester Grønn

Den norske blomsterkæde Mester Grønn ledte efter en lille, ekstra ting til deres kunder. Sammen designede vi en minimalistisk flowpack med et rent udtryk, der passer smukt til enhver blomsterbuket.

Se alle dine muligheder i vores B2B katalog

Hent B2B kataloget

Nogle af vores partnere har allerede sagt ja tak til et sødt samarbejde:Hvilken af vores standard smagskombinationer vil du sætte tænderne i først?

Vores vingummier indeholder kun naturlige smage og farver, og så er de veganske, glutenfri og fri for allergener, så ingen ekskluderes.

VEGANSK

GLUTENFRI

NATURLIGE
INGREDIENSER

FRI FOR
ALLERGENER

Få en partner, hvor ansvarlighed er en hjørnesten

Vores smage er inspireret af hele verden — men vores råvarer? De kommer fra lokale leverandører. Vi er nemlig respektfulde omkring vores produktion og ønsker at minimere vores aftryk, hvor vi kan.

Derfor anvender vi FSC-certificeret pap og papir til emballage, og så har vi sænket vores forbrug af plastik med 40 procent sammenlignet med tidligere.

Men vi vil også gerne give tilbage til dem, der har mest brug for det.

Derfor er vi rigtig stolte af vores Signature™ Editions, hvor vi samarbejder med stjernekokke om at udvikle begrænsede serier, som hylder den ekstraordinære smagsoplevelse — og støtter en velgørende organisation efter kokkens ønske.

Drømmen om en ærlig vingummi

Hos Wally and Whiz begyndte det hele i et køkken på Østerbro med en flaske solbærsaft, en pose vegansk stivelse og lidt citronsyre fra det lokale supermarked — og i efteråret 2015 blev den første ordre sendt af sted.

I dag finder du de små firkantede vingummier i 800 butikker i Danmark og i omkring 30 lande.

Med vores private label løsninger giver vi virksomheder muligheden for at styrke brand awareness og engagere kunder med en unik oplevelse.

FORDI GOD SMAG SKABER STÆRKE FORBINDELSER

Bestil en vareprøve til din virksomhed

Skab et mindeværdigt indtryk med Wally and Whiz. Lyder det for godt til at være sandt? Bestil en vareprøve, og få smag for sagen.